Ontspanningsmassage

Ontspanning van lichaam en geest

Rustige muziek op de achtergrond, een comfortabele massagetafel, warme doeken over je lichaam en heerlijk geurende massageolie.

Een ontspanningsmassage is gericht op ontspanning van lichaam en geest. Veel mensen hebben een druk en hectisch bestaan. Dit heeft effect op je lichaam en je hoofd. Er zijn spieren die soms niet meer weten hoe het is om in ontspannen toestand te zijn. Of je hoofd maalt maar door, ook als je dit niet wilt. Dit kan zich uiten in nekklachten, hoofdpijn of bv pijn in je onderrug. Of slecht slapen, je veel zorgen maken en je gestresst voelen.

Door middel van verschillende manieren van aanraken (wiegen, strijken, kneden en fricties) wordt de doorbloeding van je weefsels gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd, spierpijn wordt minder of verdwijnt, je bloeddruk gaat omlaag en je gedachten gaan een standje lager.

Een ontspanningsmassage kan helpen om de dagelijkse stress in lichaam en geest even los te laten. Zodat je lichaam zich weer kan herinneren hoe het voelt om ontspannen te zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven